Soi nyt: Christina Aguilera - Hurt

Lukee nyt: Francine Pascal - (Sweet Valley High) Salainen ihailija

Todella lupaava otsikko. Mut se on totta, kun selailee noita mun ah niin ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia otsikoita. Yleisin taitaa olla pistepistepiste tai pistepiste tai jotakin sinne päin. Mutta mitäs väliä otsikoilla, ei niitä kukaan edes koskaan lue.

Sain vihdoinkin luettua sen Anne Frankin Nuoren tytön päiväkirjan. Äiti sano sitä ahdistavaks, mut ei siinä mun mielestä mitään ahdistavaa ollu. Se oli vaan tosi tylsä, ootin jotain tosi henkeviä kuvauksia keskitysleireiltä, petyin kyllä todella pahasti. Lopusta en ees muista paljoa, luin sitä samalla kun katoin salkkareitten vanhoja jaksoja. Mut luin krijan kuitenki loppuun asti, oli pakko, koska olin oottanu aika pitkään, et saisin lainattua sen kirjastosta. Tai ku ensin lainasin tosi typerän version siitä, missä ei oikeestaan ollu siitä päiväkirjasta paljon mitään, jotain pätkiä vaan siellä täällä. Sitte paljo myöhemmin lainasin sen kirjan lopulta OIKEENA versiona.

Ja sitte tosta kappaleesta, joka on tossa ylhäällä (Soi nyt). OIkeestaan se biisi on tosi tylsä, oon jo aikaa sitten kyllästyny siihen. Mut näin Voicella sen musiikkiideon, se oli niin mahtava! Ehkä vähän hämmenäjä ja pikkasen ahdistava ja näin, mut tosi hyvä. Ja Christinalla on tosi hyvä ääni, ei siinä kyllä mitään.

Vaihoin ton ulkoasun kuvanki. En tiiä onko hieno tai mitään, mut kyllästyin siihen edelliseen. Ei enää jaksnau sitä. Ja muutenki aijon muokkailla tätä nykystä jollain lailla, en tiiä viel miten. Tai siis kyl tiiän, mut siis miten se tapahtuu ja näin.